Plaast hier al uw opdrachten

Om een opdracht te plaatsen, Login of maak een account |  Plaats een opdracht

DTP’er / Signing medewerker

Eldee Expo Designers

DTP

Dit is een Full-time opdracht in Geldermalsen geplaatst 25 oktober 2014.

DTP/Signing medewerker (37,5 uur, min. 32 uur p/w)
Als DTP’er ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig vormgeven en opmaken van verschillende uitingen voor beursstands. Vanuit een briefing en binnen een huisstijl werk je ontwerpen uit en zorg je voor een perfecte lay-out. Je bent nieuwsgierig, open-minded en je weet dit te vertalen naar een creatieve technische opzet. Strakke deadlines zijn vanzelfsprekend en uitdagend. Je bent op de hoogte van prijzen in de grafische wereld en laat je niet gauw uit het veld slaan.

Je werkzaamheden bestaan o.a. uit het zelfstandig maken van 2D beletteringsopzetten op basis van een bestaand 3D ontwerp, het versturen van opzetten naar klanten, contact onderhouden met klanten en leveranciers, het maken van planningen, kwaliteitscontroles uitvoeren op prints/signing, het bedenken en uitwerken van pakkende, maar wel uitvoerbare creatieve voorstellen.

Functievereisten
Doelgericht en je kunt goed werken met deadlines • geen 9-tot-5-mentaliteit • afgeronde grafische opleiding • enthousiast en je werkt graag in teamverband • programma’s als Illustrator, Photoshop en Indesign kennen voor jou weinig geheimen •  beheersing van Nederlandse en Engelse taal • creatief en visueel ingesteld • Passie voor het vak is een vereiste !

Wat bieden wij?
Een zelfstandige functie in een uitdagende werkomgeving. Bij Eldee werk je in een jong team met enthousiaste collega’s die hun eigen ervaring en specialismen hebben en nauw met elkaar samenwerken.

Beschik je over de kwaliteiten die nodig zijn om deze functie met veel plezier in te vullen?
Stuur dan een email naar eldee@eldee.com of een brief naar Eldee Expo Designers, Bosmanskamp 21-23, 4191 MS te Geldermalsen (graag met CV, motivatie en evt. foto) t.a.v. C.J.L. Drost.

Reacties

CV opsturen, voorbeelden gemaakt werk etc.