Plaast hier al uw opdrachten

Om een opdracht te plaatsen, Login of maak een account |  Plaats een opdracht

Mission-Design voor al uw media-uitingen

Mission-Design

DTP

Dit is een Freelance opdracht in Den Haag geplaatst 26 oktober 2014.

Grafisch Ontwerp Bureau & Webdesign

We maken: Huiststijlen, visitekaartjes, Websites, Poster, Flyers, Brochures, Folders, Interactieve iPad apps, Logo’s, we doen aan fotografie, we maken dingen voor beurzen, eigenlijk alles wat u maar wilt.

We zijn verantwoordelijk voor het ontwerp, de druk en het verzenden!
Dit allemaal naar uw wens, met de beste kwaliteit.

Over Mission-Design
Waar is het allemaal begonnen?
Mission-Design een grafisch ontwerpbureau. Het idee is begonnen bij twee studenten van het Grafisch Lyceum Rotterdam. Zij hebben altijd al de droom gehad om een grafisch ontwerpbureau te beginnen en hebben sinds de dag van vandaag hun droom waar gemaakt.

Op 21 september 2013 is Mission-Design begonnen met de naam
M-Design. Wij maakte toen alleen nog ontwerpen voor familie en vrienden. Op 11 November 2013 hadden wij alles omgegooid, nieuwe naam, nieuw logo en huisstijl. Wij vinden dat wij bezig zijn met een Missie voor de klant en daar gaan we voor om dat zo goed mogelijk uit te voeren voor weinig geld.

Mission-Design staat voor goede kwaliteit met een geschikte lage prijs. Wij maken van logo’s tot volledige huisstijlen, van flyers tot brochures en ze draaien voor geen een project hun handen om.

Wij werken met de nieuwste programma’s om toch bij de tijd te blijven en om alles uit de programma’s te halen voor de klant, want klant is koning.

Wij werken met de nieuwste programma’s om toch bij de tijd te blijven en om alles uit de programma’s te halen voor de klant, want klant is koning.

Reacties