Plaast hier al uw opdrachten

Om een opdracht te plaatsen, Login of maak een account |  Plaats een opdracht

Zoeken DTP-er

YoungWorks

DTP

Dit is een Full-time opdracht in Amsterdam geplaatst 24 oktober 2014.

YoungWorks heeft een dtp’er nodig. Eentje die wel van een beetje rammen houdt. We hebben een namelijk een hoop voor je te doen; beelden zoeken & bewerken, presentaties opzetten & afmaken, campagnestijlen doorvoeren in verschillende middelen (print & digitaal), huisstijlpolitie spelen en certified PDF’s maken en versturen. Je ondersteunt ons creatieve team en designer bij de uitwerking van ideeën en campagnes en je zorgt ervoor dat alles waar YoungWorks mee de wijde wereld in trekt er rete strak uitziet.

Naast je hevige passie voor detail en pixels schuiven heb je ook feeling met onze doelgroep. We verwachten niet dat je al onze trendreports en onderzoeken uit je hoofd leert of dat je er zelf bijloopt als een losgeslagen puber, maar als we het hebben over fissa’s, Bronie’s, selfies, Buzzfeed of crop tops dan weet je waar het over gaat.

Tot slot moeten we een beetje met je kunnen lachen en heb je een brede muziek smaak. Er knalt van alles uit onze boxjes; van Hudson Mohawke tot Sam Smith, van Kendrick Lamar tot Iggy Azalea en bureaubreed gaat de liefde voor Beyonce diep. Werk jij nou toevallig juist het lekkerst op Rammstein, dan mag je dat heus ook wel eens opzetten. Als je je koptelefoon maar op doet.

Kan jij je tot nu toe goed vinden in deze vacature en ben je ook nog eens minimaal 3 dagen in de week inzetbaar? Stuur dan een mailtje naar helen@youngworks.nl met een link naar je portfolio of een PDF’je met je werk.

Reacties

Via website of mail